Welkom bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Wij zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Niet omdat ze op ons lijken, maar juist omdat ze dat niet doen.

Bij Van Diepen Van der Kroef kun je de advocaat worden die jij het liefst wilt zijn. En een heel goede bovendien. Van Diepen Van der Kroef is een groot kantoor met circa 65 advocaten, verdeeld over vestigingen in Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en Utrecht. Op de vestiging in Utrecht in het WTC-gebouw aan het Jaarbeursplein werken momenteel 16 advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, insolventierecht, (internationaal) ondernemingsrecht en vastgoedrecht. We behandelen de complexe zaken die je bij een groot kantoor mag verwachten, maar houden het graag persoonlijk. Dat betekent veel contact met cliënten en nauw samenwerken met collega’s. We werken samen hard, maar vinden het net zo belangrijk om samen te ontspannen. Daarom lunchen we samen en worden er regelmatig activiteiten en borrels georganiseerd.

Maar pas jij bij ons en passen wij bij jou? Ontdek het tijdens een studentstage van zes weken (fulltime) op onze vestiging in Utrecht, of op een van de andere vestigingen. Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en ondernemende studenten die kennis willen maken met de advocatuur en met ons.

Als stagiair bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse advocatenpraktijk. Je krijgt opdrachten van advocaten van verschillende secties en je ondersteunt hen door onderzoek te doen naar wetgeving en jurisprudentie, adviezen te schrijven en zittingen voor te bereiden. Daarnaast ga je mee naar zittingen en woon je besprekingen met cliënten bij. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en onze interne opleidingsactiviteiten. In korte tijd kun je dus veel van ons leren.

Nieuwsgierig geworden? Of pas je gewoon uitstekend buiten het gemiddelde profiel? Dan spreken we je graag! Op www.werkenbijvandiepen.com vind je alle vacatures en kun je meteen solliciteren.

Wij houden van laagdrempelig contact. Daarom kun je ook rechtstreeks mailen met de stagebegeleiders in Utrecht. Dit zijn Lianne van der Werf (l.vanderwerf@vandiepen.com) en Wouter de Vries (w.devries@vandiepen.com). Je kunt hen ook bellen op telefoonnummer 030 – 236 46 00.

Op https://vandiepen.com/nieuws/interview-lianne/ vertelt Lianne meer over haar werk als advocaat en curator bij Van Diepen.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up