Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2024

UTRECHTSE BEDRIJVENDAGCOMMISSIE 2024

Floris Verhagen
Voorzitter

Eva van Putten
Secretaris/ Penningmeester

Ruben de Lange
Commissaris Public Relations

Mohamed Abdelkhalki
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Nina Beddows
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Nils Tunnissen
Commissaris Promotie

Eke Toussaint
Commissaris Promotie

NIEUWE COMMISSIE GEZOCHT

De Utrechtse Bedrijvendag wordt jaarlijks voor en door studenten georganiseerd. Dit jaar was het aan ons de eer als Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2024 deze dag te organiseren. Lijkt het jou leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de organisatie van een leerzaam en groot project? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hechte commissie? Ben jij dé aanwinst die de Utrechtse Bedrijvendag 2025 tot een daverend succes gaat maken? Geef je dan op door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Meld je aan voor de ledenmail en blijf op de hoogte van de sollicitatieprocedure via www.jsvu.nl. Voor deze commissie moet je minimaal in het tweede jaar van je studie zitten.

Eva van Putten
h.t. Secretaris/Penningmeester
Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2024

Beste lezer,

Met het afronden van deze bundel markeert de Utrechtse Bedrijvendag opnieuw een succesvolle editie die inspirerende ontmoetingen, boeiende presentaties en waardevolle interacties tussen studenten en kantoren, bedrijven en instellingen biedt. Als Secretaris/Penningsmeester van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie voel ik me vereerd en dankbaar voor de gelegenheid om een woord van dank uit te spreken aan allen die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Allereerst wil ik mijn dank uitspreken aan de deelnemende studenten. Zonder jullie zou de Utrechtse Bedrijvendag er niet zijn. Door jullie enthousiasme, betrokkenheid en moed kunnen we samen een sfeer van dynamiek en kennisuitwisseling creëren die de essentie vormt van de Utrechtse Bedrijvendag. Ik hoop dat jullie met een zelfverzekerd gevoel de eerste stappen durven te zetten in het ontdekken van jullie passies tijdens de Utrechtse Bedrijvendag 2024. Graag zien we je ook weer op de Individuele Gesprekkendag op 22 maart!

Daarnaast wil ik alle kantoren, bedrijven en instellingen bedanken die deelnemen aan de Utrechtse Bedrijvendag. Jullie bereidheid om kennis te delen en mogelijkheden te bieden aan de studenten, vormen de essentiële bouwstenen van deze dag. Door jullie deelname krijgen studenten niet alleen de kans om op zoek te gaan naar een eventuele werkstudentschappen, stages of banen, maar ook de kans om geïnspireerd te worden en te ontdekken waar hun passies liggen.

Verder wil ik het 56e Bestuur der JSVU bedanken voor hun voortdurende steun en begeleiding gedurende het hele proces. Onze begeleiders Maebel, Lennart en Jesse verdienen daarbij een bijzondere benoeming. Hun deskundige advies en aanmoediging hebben ons geholpen om obstakels te overwinnen en onze visie te realiseren. Jullie geloof in ons en in de waarde van dit evenement heeft ons gemotiveerd om naar het hoogste niveau te streven.

Een speciale vermelding gaat uit naar mijn eigen commissiegenoten wiens toewijding, creativiteit, positiviteit en harde werk de motor zijn geweest achter het succes van dit evenement. In de zomer van 2023 hebben we ieder de eerste stap gezet waarna ons avontuur is begonnen. In de afgelopen tijd hebben we niet alleen elkaar leren kennen, maar ook onszelf. Door te durven doen, heeft ieder van ons ontdekt waar zijn of haar kracht en passie ligt. Ik ben trots dat we deze prachtige editie van de Utrechtse Bedrijvendag 2024 samen hebben neergezet.

Namens de Utrechtse Bedrijvendagcommissie wil ik nogmaals mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijdragen aan het succes van dit evenement. Laten we samen blijven streven naar groei, vertrouwen en samenwerking. De toekomst is vol mogelijkheden. Laten we dit samen ontdekken door de eerste stap te zetten.

Met vriendelijke groet,
Mede namens de gehele Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2024,

Eva van Putten
h.t. Secretaris/Penningmeester van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2024 

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up