Wat is jouw volgende zet?

Wij zijn La Gro Geelkerken Advocaten en maken graag kennis met jou tijdens de Utrechtse Bedrijvendag. Als 30e advocatenkantoor van Nederland zijn wij groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijkertijd persoonlijk en informeel. LGGA heeft vestigingen in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn. Vanuit hier adviseren en procederen onze 60 advocaten en juridisch medewerkers ondernemingen en overheden uit het hele land. We hebben teams die gespecialiseerd zijn in onder meer ondernemingsrecht, vastgoed, bestuursrecht, insolventie, intellectueel eigendom en ICT en privacy. Met onze Asia Desk hebben wij ook een internationale focus. We zijn een groeiend kantoor en vinden het belangrijk om startende advocaten goed op te leiden. We leggen de lat hoog als het gaat om vakinhoudelijke ontwikkeling. Bij ons sta je niet stil en blijf jij jezelf ontwikkelen met behulp van onze LGGA Academy. Met cursussen en trainingen ontwikkelen juridische medewerkers en advocaat-stagiairs zich tot volwaardige advocaten.

Met regelmaat hebben wij plek voor student-stagiair(e)s. Op één van onze
advocatenkantoren leer je La Gro Geelkerken in acht weken van binnenuit kennen en maak je kennis met de rechtsgebieden waarin we gespecialiseerd zijn. Ben jij in de eindfase van je rechtenstudie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Lees meer over onze studentstages en solliciteer!

Maak alvast kennis met ons kantoor! Volg ons op Instagram via @werkenbijlagrogeelkerken, of beluister onze juridische podcast ‘Update Arbeidsrecht’ via Spotify of je Apple Podcast app.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up