Bij Van Diepen Van der Kroef kun je de advocaat worden die jij het liefst wil zijn.

En een heel goede bovendien. Onze advocaten staan bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Bij Van Diepen Van der Kroef werken advocaten met passie voor hun vak. Gedreven en deskundig in alles wat ze doen.

Van Diepen Van der Kroef heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Met ongeveer 65 advocaten behandelen we de complexe zaken die je bij een groot kantoor mag verwachten, maar houden het graag persoonlijk. Dat betekent veel contact met cliënten en nauw samenwerken met je collega’s. We betrekken je bij grote dossiers, ook als je nog niet veel ervaring hebt. Hiërarchie past ons niet. Als het even kan luisteren we liever naar elkaar.

Wij hebben kennis en ervaring op diverse rechtsgebieden. Nationaal én internationaal. Van het algemene Ondernemingsrecht tot het specifieke Milieurecht op de vestiging Hoorn en de specialisatie in Duits recht op de vestiging Amsterdam.

Vestiging Utrecht

Onze 16 advocaten in Utrecht zijn gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Insolventierecht, Arbeidsrecht en Vastgoed & Bouw. We zijn gevestigd in het WTC Utrecht aan het Stadsplateau (Jaarbeursplein). De centrale locatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor gezellige diners of borrels in de stad, maar we zoeken de gezelligheid ook verder weg tijdens onze kantooruitjes en wintersport.

Alvast kennismaken met één van onze collega’s?

Kom stage bij ons lopen!

Is het einde van je studie Nederlands (burgerlijk) recht in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Als student-stagiair(e) bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten.

Nieuwsgierig geworden? Dan spreken we je graag tijdens onze workshop onderhandelen, op de banenmarkt of op de Individuele Gesprekkendag. Voor meer informatie over de student-stage kun je ook terecht op onze website www.werkenbijvandiepen.com of neem contact op met Wouter de Vries (w.devries@vandiepen.com).

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up