Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 5 van de grootste kantoren wereldwijd. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende internationale commerciële- en financiële ondernemingen/instellingen binnen verschillende sectoren. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandttoren, de hoogste toren van Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

  • Banking
  • Corporate
  • IP/IT
  • Employment
  • Energy
  • Infrastructure
  • Litigation and Dispute Resolution
  • Notarial Services
  • Tax

Studenten

Ben je benieuwd hoe het is om voor twee maanden fulltime stage te lopen bij een commercieel kantoor? Als student-stagiair(e) werk je bij ons per direct mee aan internationale zaken binnen verschillende secties. Je krijgt bij ons relatief snel verantwoordelijkheid waardoor je ‘on-the-job’ veel leert. Het is ons uitgangspunt om jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en social events zoals kantoorborrels, sportevenementen, winterfeest en andere initiatieven.

Starters

Als advocaat-stagiaire, fiscaal-stagiaire of kandidaat-notaris draai je in teamverband mee met internationale transacties. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe zaken. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding zal je in je eerste jaar ook naar de Law Firm School gaan. Norton Rose Fulbright heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Acadamy en de Away Days. Tijdens deze (digitale) bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je jouw internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten. De opleidingen op jouw (professionele) ontwikkeling!

Interesse

Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stageboordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maartje van Oorsouw (HR/Recruitment Assistant) of Kirsten Menger (HR/Recruitment Assistant) via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 384. We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Let’s get in touch!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up