Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2023

UTRECHTSE BEDRIJVENDAGCOMMISSIE 2023

Ot Bouman
Voorzitter

Justin Kist
Secretaris / Penningmeester

Leonie de Jonge
Commissaris Public Relations

Manal Talhi
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Kirsten Heres
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Pim Molenaar
Commissaris Promotie

Wietske Scholten
Commissaris Promotie

NIEUWE COMMISSIE GEZOCHT

De Utrechtse Bedrijvendag wordt jaarlijks voor en door studenten georganiseerd. Dit jaar was het aan ons de eer als Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2023 deze dag te organiseren. Lijkt het jou leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de organisatie van een leerzaam en groot project? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hechte commissie? Ben jij dé aanwinst die de Utrechtse Bedrijvendag 2024 tot een daverend succes gaat maken? Geef je dan op door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Meld je aan voor de ledenmail en blijf op de hoogte van de sollicitatieprocedure via www.jsvu.nl. Voor deze commissie moet je minimaal in het tweede jaar van je studie zitten.

Leonie de Jonge
h.t. Commissaris Public Relations
Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2023

Beste lezer,

Dit jaar is het dan eindelijk zover: na twee jaar is er eindelijk weer een fysieke Utrechtse Bedrijvendag! Aan mij was, samen met de rest van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie, de eer om te werken aan deze grote uitdaging.

Vol goede moed begonnen wij in juni 2022 aan dit avontuur. Als commissie hebben wij in een korte tijd elkaar beter leren kennen op allerlei gebieden. Zo weten we nu bijvoorbeeld wie er fanatiek zijn met spelletjes en wie goed is in karaoke, maar weten we ook dat we er voor elkaar zijn om elkaar te steunen in lastige tijden. Na een rustige zomer begonnen wij in september 2022 vol overtuiging met het organiseren van de Utrechtse Bedrijvendag en de Individuele Gesprekkendag, met een uitgekiemd beleidsplan en een pak onder onze arm. Een avontuur was het dit jaar zeker: van het uitkiezen van een thema tot het zoeken naar een nieuwe locatie, maar het is ons uiteindelijk toch echt allemaal gelukt.

De Utrechtse Bedrijvendag geeft studenten en kantoren de kans om met elkaar kennis te maken. Studenten kunnen zich oriënteren op wat hun mogelijkheden zijn in de toekomst en maken op een laagdrempelige wijze contact met misschien wel hun toekomstige werkgevers. Studenten en kantoren krijgen op deze manier de uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een match voor eventuele werkstudentschappen, stages of soms zelfs banen. Kantoren krijgen aan de andere kant een inzicht in wat de toekomstige advocaten voor ze in petto hebben. Zij maken kennis met hun toekomstige collega’s en zien wat de studenten dit jaar weer te bieden hebben.

Dit jaar staat de Utrechtse Bedrijvendag in het teken van het enthousiasmeren en inspireren van studenten door de interactieve expositie van deelenemende kantoren, bedrijven en instanties. Het thema was dan ook ‘Colour Your Future’. Wij hopen met deze dag kleur te geven aan jouw toekomst en te laten zien dat het inkleuren van jouw toekomst misschien veel werk is, maar het het uiteindelijk echt helemaal waard is.

Wij zijn als commissie zijn blij dat wij dit jaar de Utrechtse Bedrijvendag en de Individuele Gesprekkendag hebben mogen organiseren en het tot een succes hebben weten te maken. Dit hadden we natuurlijk nooit kunnen doen zonder het 55e bestuur der JSVU, alle deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen: hen wil ik hartelijk bedanken voor hun enthousiasme, de samenwerking en de grote inzet om de evenementen tot een groot succes te maken!

Verder wil ik natuurlijk ook mijn eigen commissie bedanken. Dankzij hun enorm harde werk en inzet, is deze dag tot een groot succes gekomen. In deze tijd zijn wij uitgegroeid van commissiegenoten naar echte vrienden en hebben wij iets neer kunnen zetten wat wij nooit meer gaan vergeten. De Utrechtse Bedrijvendagcommissie is iets, wat ik dankzij jullie, voor altijd bij me draag als een prachtige herinnering en tijd!

Als laatste wil ik ook graag jou, als deelnemer, bedanken voor het deelnemen aan deze evenementen. Zonder de studenten zou de Utrechtse Bedrijvendag er natuurlijk niet zijn. Ik hoop dat de eerste fysieke bedrijvendag, of misschien wel jouw eerste Utrechtse Bedrijvendag ooit, een succes was. Graag zien we je ook weer op de de Individuele Gesprekkendag op 24 maart! Want vergeet niet: het is de weg naar jouw kunstwerk!

Mede namens de gehele Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2023,

Leonie de Jonge
Commissaris Public Relations van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2023

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up