Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat. Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 120 medewerkers, waaronder 65 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Naast ons kantoor in Enschede (https://youtu.be/i7_f_CcssCA), werken wij sinds vorig jaar ook vanuit ons kantoor in Utrecht (https://youtu.be/y6AvjndPamk). Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden.

Eerst het werk

Bij ons krijg je alle ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven.

Niet bij alle grote kantoren krijg je als junior direct de volle mep verantwoordelijkheid. Bij KienhuisHoving wel. We hebben boeiende zaken voor aansprekende klanten en daarin draai je volwaardig mee. Bewijs jezelf en je krijgt de kans een eigen praktijk op te bouwen. Want het gaat ons niet om leeftijd, maar om kwaliteit.

Na het werk

Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op ons kantoor in Enschede vind je dat in onze bruine kroeg ‘Bouke’s corner’, waar het bijna iedere vrijdagmiddag happy hour is.

Onze collega’s doen regelmatig gezamenlijk mee aan de nodige sportieve activiteiten in de omgeving, zoals de Enschede marathon en de Singelloop. Daarnaast vind je volop gezelligheid in studentenstad Enschede. Uitgaan, terrasjes en restaurants, bioscoop en theater, voor een bruisend centrum zit je ook in Enschede helemaal goed.

Wij beschikken over een ingericht appartement, gelegen op het terrein van de Universiteit Twente. Op ongeveer 15 minuten loopafstand van ons kantoor en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens je stage kun je kosteloos gebruik maken van het appartement.

Utrecht

Sinds juli 2019 werken wij ook vanuit Utrecht en sinds oktober 2020 hebben wij een volwaardige vestiging in Utrecht, aan de Koningslaan, gelegen aan het Wilhelminapark. Centraal in het land en goed bereikbaar; ideaal voor veel van onze cliënten én medewerkers uit de Randstad en de rest van Nederland.

Ook op ons kantoor in Utrecht werken notarissen en advocaten nauw samen en zijn al onze disciplines vertegenwoordigd.

Kennis delen

Wij delen onze kennis met onze relaties via de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder. Daarnaast kun je luisteren naar onze podcastserie ‘Over recht gesproken’.

Stages

Tijdens jouw stage bieden wij je aan de hand van relevante werkzaamheden een goede blik op de praktijk. Je draait gedurende zes tot acht weken volledig mee in de organisatie. Uiteindelijk leer je immers het meeste in de praktijk. Daarom kiezen we er vaak voor om je het gewoon te laten doen. Natuurlijk begeleiden we je daarbij. Je deelt een kamer met een advocaat of (kandidaat-)notaris. Die staat je dagelijks met raad en daad bij. Verder neem je deel aan besprekingen en ga je mee naar zittingen, indien je stage loopt binnen de advocatuur. Werk je binnen het notariaat, dan kun je ‘meedraaien’ bij het passeren van aktes.

Meer weten?

Natuurlijk kijk je op www.kienhuishoving.nl

Zoek je een baan of een stageplek? Neem dan contact op met onze afdeling P&O via p&o@kienhuishoving.nl

Contact

Enschede
Pantheon 25
7521 PR Enschede
T: +31 53 480 42 00
E: info@kienhuishoving.nl
W: www.kienhuishoving.nl

Utrecht
Koningslaan 62
3583 GP Utrecht
+31 30 215 05 15
utrecht@kienhuishoving.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up