Topniveau

HOYNG ROKH MONEGIER is een nichekantoor dat zich volledig richt op het Intellectuele Eigendomsrecht. Met meer dan honderd IE-professionals in Europa werken wij op topniveau nauw samen aan nationale en grensoverschrijdende IE-geschillen.

We do IP

Intellectuele eigendom is onze passie. Onze expertise strekt zich uit tot alle rechtsgebieden binnen het IE-recht, waaronder het merken-, auteurs- en modelrecht en het octrooirecht; maar ook op aangrenzende gebieden zoals de regulering van geneesmiddelen en het media- en reclamerecht. Door de hechte samenwerking tussen onze advocaten en octrooigemachtigden beschikken we over de technische expertise om cliënten bij te staan in de meest uitdagende technologische geschillen. We vertegenwoordigen dan ook de meest innovatieve en toonaangevende spelers ter wereld in uiteenlopende industrieën: van wodka en cosmetica tot biotechnologie en halfgeleiderlithografie. Onze kantoren werken regelmatig samen op Europees niveau en zijn betrokken bij een aanzienlijk aantal spraakmakende, grensoverschrijdende zaken. We treden op voor nationale rechtbanken, nationale octrooi- en merkenbureaus, de Hoge Raad en het Hof van Justitie EU, maar ook voor het Europees octrooi- en merkenbureau en de World Intellectual Property Organisation.

We are IP

Onze mensen zijn toegewijd, vastberaden en streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Ons recept voor succes: doorzettingsvermogen, samenwerken in teamverband en een gezonde dosis humor. Initiatief en een eigen mening worden bij ons gewaardeerd en gestimuleerd. Samen werken, samen lachen, samen excelleren.

HiPo

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw toptalent met persoonlijkheid, gedrevenheid en passie voor het IE-recht. Bij ons krijg je vanaf dag één de kans om mee te draaien op het hoogste niveau en het maximale uit je stage te halen. Herken jij jezelf hierin, en wil jij tot de absolute top behoren, neem dan contact op en kom langs om kennis met ons te maken.

Kijk voor meer informatie op https://www.hoyngrokhmonegier.com/nl/

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up