Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van duidelijke taal, van korte lijnen en van rendement. Die hun ervaring, hun creativiteit en hun goed ontwikkelde beoordelingsvermogen inzetten om juridische obstakels uit de weg te ruimen, onder alle omstandigheden. En in dat team is plek voor jou.

Over Stellicher
Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Met advies en juridische procedures staan we onze cliënten bij. Ondernemers die waarderen dat juridische kennis wordt gecombineerd met een zakelijke en praktische blik. Voor maatwerk met persoonlijk contact. Dat doen we met veel kennis, expertise én plezier.

Onze aandacht gaat uit naar de volgende rechtsgebieden:
– Ondernemingsrecht
– Arbeidsrecht
– Vastgoed
– Personen- en Familierecht
– Aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade
– IE, ICT & Privacy

Mogelijkheden
Studentstage
Stellicher advocaten biedt (derde- of vierdejaars) studenten Nederlands recht de mogelijkheid om (een algemene) stage te lopen. Onze stages duren doorgaans zes weken. Tijdens je stage draai je volwaardig mee binnen alle secties. Je gaat direct aan de slag met interessante rechtsvragen, je bent betrokken bij afspraken met cliënten, gaat mee naar zittingen bij de rechtbank en krijgt de mogelijkheid om aan te sluiten bij diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten. Mogelijkheden die jij, als initiatiefrijk talent, natuurlijk met beide handen aangrijpt.

Advocaatstage
Stellicher advocaten verwelkomt starters met talent. Als advocaat-stagiair maak je deel uit van één van onze gespecialiseerde secties. Je wordt begeleid en opgeleid door je patroon en sectiegenoten. De intensiteit van die begeleiding verschuift gedurende je driejarige opleidingsperiode. Van werken onder de vleugels van je patroon, tot op je eigen benen staan. Eigen zaken, eigen cliënten, eigen oplossingen. Naast de interne begeleiding volg je de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten en neem je als lid van Vereniging de Jonge Balie deel aan nevenactiviteiten.

Sollicitatieprocedure
Je sollicitatie beoordelen we aan de hand van de inhoud van je brief, het taalgebruik en je cijferlijst. Maar minstens zo belangrijk vinden we je persoonlijkheid. Dat je anders bent dan andere young-professionals én dat je past binnen ons team.

Spreekt je brief en CV ons aan, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

Als je solliciteert naar een advocaatstage komt daar vervolgens een assessment en capaciteitentest bij.

Meer weten?

Contact
Marsha Jansen (HRM)
Telefoon: 026 – 3 777 111
hrm@stellicher.nl

Postadres
Stellicher advocaten
t.a.v. Marsha Jansen
Postbus 3155
6802 DD Arnhem
Stellicher.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up