Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2022

UTRECHTSE BEDRIJVENDAGCOMMISSIE 2022

Daan Griep
Voorzitter

Romy Witte
Secretaris / Penningmeester

Hester den Hollander
Commissaris Public Relations

Bastian van Erk
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Silke Euverman
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Jente Braanker
Commissaris Promotie

Anniek Smook
Commissaris Promotie

NIEUWE COMMISSIE GEZOCHT

De Utrechtse Bedrijvendag wordt jaarlijks voor en door studenten georganiseerd. Dit jaar was het aan ons de eer als Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2022 deze dag te organiseren. Lijkt het jou leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de organisatie van een leerzaam en groot project? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hechte commissie? Ben jij dé aanwinst die de Utrechtse Bedrijvendag 2023 tot een daverend succes gaat maken? Geef je dan op door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Meld je aan voor de ledenmail en blijf op de hoogte van de sollicitatieprocedure via www.jsvu.nl. Voor deze commissie moet je minimaal in het tweede jaar van je studie zitten.

Hester den Hollander
h.t. Commissaris Public Relations
Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2022

Beste lezer,

In juni 2021 ging de Utrechtse Bedrijvendagcommissie van dit jaar van start. Vol enthousiasme en goede moed waren we begonnen. Als commissie leerden we elkaar erg snel en heel goed kennen door leuke uitjes, borrels, een commissieweekend en zelfs de vergaderingen waren gevuld met vele leuke momenten. Hierdoor liepen onze vergaderingen geregeld uit, maar dat vonden we niet erg. Als groep zijn we hierdoor in korte tijd erg hecht geworden.

In september zag alles er voorspoedig uit. Het ging goed met het aantal coronabesmettingen, alle ondernemingen waren open en we konden zelfs weer uitgaan (wel maar tot 00:00, maar beter iets dan niets!). Hier kwam echter al snel verandering in en voor we het wisten bevonden we ons vanaf december weer in een lockdown. Toch weerhield dit ons er niet van om als commissie met dezelfde energie, inzet en enthousiasme verder te gaan met het voorbereiden van de Utrechtse Bedrijvendag en Individuele Gesprekkendag. We hadden namelijk allemaal nog steeds hetzelfde doel: er hoe dan ook twee fantastische dagen van maken. We waren dan ook vastberaden om dit te realiseren.

De Utrechtse Bedrijvendag biedt namelijk de uitgelezen kans voor studenten om verschillende mogelijkheden te ontdekken en zich te oriënteren op wat zij in de toekomst willen gaan doen. Op deze dag kunnen studenten zich laten inspireren door de vele mogelijkheden. Daarnaast kunnen studenten op een laagdrempelige wijze in contact komen met kantoren, bedrijven en instellingen. Op die manier krijgen studenten de kans om al hun vragen te stellen en misschien zelfs een stage in de wacht te slepen.

De Utrechtse Bedrijvendag staat dit jaar in het teken van het achterlaten van een indruk. Wij willen studenten laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn en ze de kans bieden erachter te komen wat er bij hen past en wat zij écht leuk vinden om in de toekomst te gaan doen. Hierbij willen wij de studenten aansporen het beste uit zichzelf te halen en hun stempel te drukken op het pad dat zij kiezen. Het thema van dit jaar is daarom: ‘Leave your mark’.

We zijn als commissie erg blij dat wij de kans hebben gekregen om dit jaar de Utrechtse Bedrijvendag te organiseren en dit hebben we nooit allemaal in ons eentje kunnen doen. Daarom wil ik allereerst het 54ste bestuur der JSVU bedanken voor hun enthousiasme, inzet, en natuurlijk hun steun en vertrouwen in ons als commissie. Onze begeleiders Sarah, Vincent en Jessica wil ik in het bijzonder bedanken voor hun hulp, het meedenken en het reageren op al onze vele belletjes en appjes. Verder wil ik uiteraard ook alle deelnemende kantoren, bedrijven en instellingen bedanken voor hun medewerking, inzet en enthousiasme om deze geslaagde dagen te realiseren.

Daarnaast wil ik natuurlijk mijn commissiegenoten bedanken voor hun eindeloze inzet en doorzettingsvermogen bij het organiseren van deze dag. Ook wil ik jullie bedanken voor alle gezelligheid van afgelopen jaar. Naast dat we een leuke commissie vormen, kan ik wel zeggen dat we echt vrienden zijn geworden.

Tot slot wil ik graag jou als deelnemer bedanken. Zonder jou zou er namelijk geen Utrechtse Bedrijvendag zijn. Ik hoop dat je een leuke, maar vooral inspirerende dag hebt gehad. Graag zien we je ook weer op vrijdag 25 maart bij de Individuele Gesprekkendag. Vergeet hierbij ook niet: ‘Leave your mark’!

Mede namens de gehele Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2022,

Hester den Hollander
Commissaris Public Relations van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2022

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up