Wie zijn wij?

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt al jaren als één van ’s werelds meest toonaangevende, internationale advocatenkantoren. Achter dit predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die geen genoegen nemen met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Freshfields Amsterdam; groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn wij met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. Wij streven er niet naar de grootste te zijn, maar wel de allerbeste, met behoud van onze huidige omvang.

Onze praktijkgroepen richten zich op advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van zowel nationale als internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders. Freshfields Amsterdam heeft acht praktijkgroepen, die nauw met elkaar samenwerken:

·       Antitrust, Competition and Trade

·       Dispute Resolution

·       Intellectual Property / Information Technology

·       Corporate

·       Finance

·       Notariaat

·       People & Reward

·       Tax

Student-stage

Een student-stage is de ideale oriëntatie. Wij streven ernaar je tijdens een student-stage zo goed mogelijk kennis te laten maken met ons kantoor en onze mensen. Als student-stagiair zal je terechtkomen op één specifieke praktijkgroep en ga je twee maanden volledig meedraaien in de dagelijkse praktijk. Op deze manier krijg een goed beeld van de aard en inhoud van het werk.

Wat kun je verwachten?

Kiezen voor Freshfields betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving. Freshfields ontmoet graag getalenteerde, gedreven en nieuwsgierige rechtenstudenten met een global mindset. Bijna net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden wij een gezonde dosis relativeringsvermogen en sense of humor, want wij hechten veel waarde aan een plezierige en informele werksfeer. Vandaar ons favoriete selectiecriterium: “excellent, and not too serious”.

Interesse

Ben jij enthousiast geworden of wil jij meer weten over Freshfields? Meld je dan aan voor één van onze evenementen of solliciteer direct voor een stage op onze website www.werkenbijfreshfields.nl.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze Graduate Recruiter, Roos Toering (roos.toering@freshfields.com) | +316 51701659

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up