Spiegelen aan de absolute top

Voorblijven. Niet bijblijven.

Als je zo hard groeit als wij, is het waardevol om geïnspireerd te worden door de allerbesten. Juist uit de wereld van topsport. Nergens anders is zo zichtbaar dat lef buiten de gebaande paden wordt beloond. Dat een ijzersterke mentaliteit nodig is om duurzaam te presteren. Topsport biedt ons de spiegel waarmee wij een voorsprong pakken.

Als specialist in interim consultancy en detachering nemen wij deze lessen mee naar onze klanten en partners. Naar de top van het bedrijfsleven en de Rijksoverheid, maar juist ook naar een gemeente, zorginstelling of MKB Nederland. Of ons project nou op legal, finance, process, data of projectbeheersing is gericht; onze werkwijze ademt altijd een topsportmentaliteit. En met inspiratiesessies en vitaliteitstrajecten verbinden wij de werelden met elkaar.

Wij staan bekend als solide partner in de bedrijfsvoering van onze klanten. In onze community vind je juridische, financiële en bedrijfskundige expertise op hoog niveau. Gecombineerd met kennis van de belangrijkste sectoren en ruime ervaring in integrale projectbeheersing. Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we bij EIFFEL geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up