Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar Wijn & Stael Advocaten voor staat. Onze advocaten staan ondernemingen en organisaties bij op cruciale momenten in hun bestaan. Wij zijn er voor hen als het erom spant en er meer nodig is dan een standaard advies. We maken het verschil door onze strategische aanpak, onze brede juridische expertise en onze oprechte persoonlijke betrokkenheid.

Wijn & Stael is een ambitieus, maatschappelijk betrokken kantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. In Nederland en daarbuiten.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en kwaliteit. We gaan voor de belangen van onze cliënten en bieden hen heldere en aansprekende oplossingen. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Verantwoordelijkheid nemen en onszelf ontwikkelen, is daarbij vanzelfsprekend.

Als jonge advocaat draai je gelijk mee en krijg je zaken met een grote eigen verantwoordelijkheid, terwijl je altijd een beroep kunt doen op de ervaren kantoorgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen ontstaan door het samenbrengen van verschillende rechtsgebieden. Daarom leidt Wijn & Stael advocaten op die van verschillende markten thuis zijn. Tijdens je advocatenstage kun je kennismaken met diverse rechtsgebieden en ontdekken welke praktijkgebieden je het meest aanspreken. Onze cultuur is informeel, collegiaal en open.

Advocaat worden

Na je studie Rechten begint het eigenlijk pas echt. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze advocaat-stagiaires. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid en begint meestal op twee secties, zodat je je breed kunt ontwikkelen. Kortom, alles om je loopbaan als advocaat een uitstekende start te geven.

Studentenstage

Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken bij ons kantoor. Je maakt kennis met ons kantoor en onze advocaten, en je ervaart hoe het is om als advocaat te werken. Als student-stagiair woon je zittingen en besprekingen bij. Je doet juridisch inhoudelijk werk en bent welkom op onze kantooractiviteiten. Kortom: in die zes weken ben je één van ons!

Juridisch medewerker
Ook bieden wij goede studenten de mogelijkheid om als juridisch medewerker gedurende een half jaar aan ons kantoor verbonden te zijn. Je werkt dan twee dagen per week, naast je studie. Een leuke manier om de wat ingewikkeldere uitzoekklussen op te pakken en doordat je lang meeloopt, ben je ook meer verbonden aan dossiers.

Oproepkracht

Wil je wat flexibeler worden ingezet en toch een kijkje krijgen in de keuken van Wijn & Stael, kan je ook als oproepkracht worden ingezet. Dan beman je onze receptie of werk je mee op het secretariaat. Ook chauffeurswerkzaamheden of hand- en spandiensten tijdens onze events is bijvoorbeeld mogelijk. Een leerzame bijbaan waar je later profijt van hebt.

Voor meer informatie: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up