Een wereldbaan bij Simmons & Simmons
Werk je bij Simmons & Simmons, dan maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Zodra je start bij ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, werk je in een internationaal georiënteerd team. Je werkt nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit hun eigen, lokale expertise. Dat maakt je cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel.

Jij geeft je talent, wij geven veel terug
Bij Simmons & Simmons wordt veel gevraagd van onze medewerkers. We willen succesvol zijn, en daar hebben we jou bij nodig. Daarom vragen we talent, doorzettingsvermogen en ambitie. En jouw commitment, elke dag opnieuw. We vinden dat er tegenover jouw toewijding ook commitment van onze kant moet staan. Wat krijg je terug voor al je inzet? Met andere woorden, waarom is Simmons & Simmons een goede keuze voor jou? We geloven in return on commitment. Want als jij veel aan ons hebt, hebben wij veel aan jou. We werken in kleine teams, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf snel ontwikkelt. Onze collega’s zijn echte teamplayers en er heerst een open en ambitieuze werksfeer. Je krijgt boeiende cases die zich van landsgrenzen niets aantrekken en volop kans om jouw vakkennis in een wereldwijd perspectief te zien en te leren van nauwe samenwerking met internationale collega’s.

Jouw ontwikkeling
Om jezelf te blijven ontwikkelen krijg je bij ons diverse opleidingen en trainingen aangeboden bij elke nieuwe stap in je carrière. Je eerste drie jaar zullen vooral in het teken staan van je beroepsopleiding (NoVA, NOB, KNB), onze advocaten volgen ook de Law Firm School. Daarnaast volg je de Simmons & Simmons Development School en neem je deel aan onze internationale Simmons Promotions Schools.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je van elkaar blijft leren en daarom plaatsen we je altijd bij een ervaren collega of partner op de kamer. Je wisselt bij ons in principe niet van sectie, want wij geloven erin dat je talent beter tot zijn recht komt als je in een team past en werkt in een vakgebied waar je passie ligt.

Kennismaken
Als je wilt, staat onze praktijk al tijdens je studie volledig tot je beschikking. Gedurende het hele jaar zoeken wij student-stagiaires. Een stage is de ideale manier om de advocatuur, de fiscale praktijk, het notariaat en Simmons & Simmons écht te leren kennen. Je wordt betrokken bij lopende zaken, komt bij een ervaren medewerker op de kamer en krijgt opdrachten vanuit het hele team. Ook geef je gedurende je stage een presentatie aan je collega’s. Uiteraard neem je als stagiaire ook deel aan de wekelijkse kantoorborrels in onze eigen kroeg en alle andere activiteiten.

Daarnaast organiseren wij Legal Lunches, Inhousedagen en Business Courses, zijn we aanwezig op bedrijvendagen en kun je ons uiteraard volgen via Facebook en LinkedIn.

Join Simmons & Simmons. The whole world in one firm.
Ben jij de gedreven en ambitieuze student waar wij naar op zoek zijn en wil je meer weten over jouw mogelijkheden op ons kantoor? Ga dan naar onze website joinsimmons.com voor meer informatie of neem contact op met onze recruiter Claire via 020 722 2516 of claire.vanraay@simmons-simmons.com.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up