Wij zijn Nysingh

Bij Nysingh werken we met ruim 100 specialisten iedere dag aan praktische oplossingen voor onze cliënten. Om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we nauw samen, zowel binnen de secties als binnen integrale teams. We kennen de weg in de sectoren zorg, onderwijs, ondernemen en overheid. We werken voor cliënten in het hele land. Ook zijn we thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw-netwerk.

Werken bij Nysingh

Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

Kom kennismaken

Wil jij weten hoe de sfeer is binnen Nysingh en waar onze advocaten en notarissen zich dagelijks mee bezig houden? Kom bij ons stagelopen. Wij bieden het hele jaar door en op ieder van onze vestigingen studentstages aan. Zo kunnen we wederzijds met elkaar kennismaken.

Tijdens een stage draai je volledig met de praktijk mee. Je wordt gevraagd om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of je helpt mee met het schrijven van processtukken.

Je gaat mee naar zittingen en woont cliëntbesprekingen bij. De stage duurt zes weken indien je fulltime komt stagelopen of acht weken parttime. We bieden de mogelijkheid om een kantoorbrede stage te lopen, je krijgt in dat geval opdrachten vanuit heel kantoor. Mocht je interesse hebben in een specifiek rechtsgebied  dan is het ook mogelijk om een sectie-specifieke stage te lopen.

Naast studentstages kan je als talentvolle rechtenstudent bij ons aan de slag bij Nysingh als studerend juridisch medewerker. Zes maanden lang voor ongeveer twee dagen per week wordt je betrokken bij de dagelijkse praktijk van onze advocaten. Je krijgt zo de kans om ons kantoor van binnenuit te leren kennen en je voor te bereiden op een toekomst als advocaat-stagiaire.

Wij vertellen je graag meer

Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Frederike van Spaendonck (frederike.vanspaendonck@nysingh.nl). Je vindt onze actuele vacatures op https://www.nysingh.nl/werken-bij/. Ook als jouw vacature er niet tussen staat komen we graag met jou in contact. Overtuig ons van je kwaliteiten met je (open) sollicitatie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen)

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up