Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2021

BEDRIJVENDAGCOMMISSIE 2021

Claire Nelissen
Voorzitter

Lotte Scherders
Secretaris / Penningmeester

Anne-Solaine Kooijman
Commissaris Public Relations

Sarah Vlootman
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Raaf Mul
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Mathijs Scheeren
Commissaris Promotie

Fenneke Hopstaken
Commissaris Promotie

NIEUWE COMMISSIE GEZOCHT

De Utrechtse Bedrijvendag wordt jaarlijks voor en door studenten georganiseerd. Dit jaar was het aan ons de eer als Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2021 deze dag te organiseren. Lijkt het jou leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de organisatie van een leerzaam en groot project? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hechte commissie? Ben jij dé aanwinst die de Utrechtse Bedrijvendag 2022 tot een daverend succes gaat maken? Geef je dan op door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Meld je aan voor de ledenmail en blijf op de hoogte van de sollicitatieprocedure via www.jsvu.nl. Voor deze commissie moet je minimaal in het tweede jaar van je studie zitten.

Anne-Solaine Kooijman
h.t. Commissaris Public Relations
Bedrijvendagcommissie 2021

Beste lezer,

Toen ik mij begin 2020 opgaf voor de Utrechtse Bedrijvendag Commissie, had ik niet verwacht dat corona tegen de tijd van het evenement in 2021 nog zo’n grote invloed op ons dagelijks leven zou hebben. Op het moment dat duidelijk werd dat ik plaats mocht nemen in deze commissie van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht, was ik meteen enthousiast. Ik keek er enorm naar uit om er met mijn 6 andere commissiegenoten een onvergetelijke tijd van te maken.

Gaandeweg werd duidelijk dat een groot deel van de organisatie zou bestaan uit crisismanagement. Wij als commissie besloten er ondanks de onvoorziene omstandigheden het beste van te maken. Vol trots kan ik zeggen dat dit is gelukt! In onzekere tijden zoals deze gaat de Utrechtse Bedrijvendag 2021 gewoon door! Uiteraard op een veilige en leuke manier.

Het doel van de Utrechtse Bedrijvendag is om rechtenstudenten op een laagdrempelige manier in contact te brengen met potentiële werkgevers. Naar mijn mening is de Utrechtse Bedrijvendag hét evenement om studenten te laten inzien dat de drempel om in contact te komen met kantoren, organisaties en instellingen helemaal niet zo hoog is als zij misschien zelf denken. Tijdens mijn bachelor heb ik deze drempel persoonlijk ook altijd als erg hoog ervaren, maar de Utrechtse Bedrijvendag heeft mij laten inzien dat dit absoluut niet waar hoeft te zijn. Je hebt het namelijk zelf in de hand. Het thema waar wij dit jaar voor hebben gekozen sluit hier mijns inziens dan ook perfect op aan: ‘Jij bepaalt de koers’.  Met dit thema willen wij studenten meegeven dat er vele wegen zijn die leiden tot het maken van de juiste keuzes en dat zij zich, door in contact te komen met de deelnemende kantoren, organisaties en instellingen, mogelijk zetten ze hiermee het begin van hun koers uit.

Graag wil ik het 53ste bestuur van de JSVU ontzettend bedanken voor al hun steun, enorme inzet en het gestelde vertrouwen om dit evenement samen met ons te organiseren. Zonder jullie vertrouwen hadden wij niet de keuzes kunnen maken die wij hebben gemaakt. Daarbij wil ik in het bijzonder Remi, Hilde en Bart bedanken voor hun begeleiding en jullie aanwezigheid bij onze eindeloze online vergaderingen. Daarnaast wil ik alle deelnemende kantoren, organisaties en instellingen bedanken voor hun inzet, medewerking en flexibiliteit die nodig was om dit evenement te realiseren.

Natuurlijk kan ik mijn commissiegenoten niet vergeten. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de tomeloze inzet en gezelligheid. Ik heb een ontzettend leuke tijd met jullie mogen beleven en heb enorm veel bewondering voor jullie inzet.

Tenslotte wil ik u als deelnemer bedanken want zonder u is er geen Utrechtse Bedrijvendag. Ik hoop dat we de verwachtingen die u bij de Utrechtse Bedrijvendag heeft, hebben kunnen waarmaken.

Mede namens de gehele Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2021,

Anne-Solaine Kooijman
Commissaris Public Relations van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2021

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up