AKD is een van de grootste kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van ruim 450 bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no- nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied. De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. We bieden je hoogwaardige opleidingen, plus de nodige persoonlijke begeleiding via ons interne opleidingshuis de AKDMY.

AKDMY voor bachelor studenten

AKD biedt jou de kans je talent te ontwikkelen en een ijzersterk portfolio op te bouwen. Dat kan tot aan je afstuderen via ons opleidingshuis AKDMY. Wil je ook toetreden tot een exclusief gezelschap van studenten met een streepje voor? Meld je aan voor AKDMY Matching Day. Dan kijken we of wij bij jou passen en jij bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij door naar: www.akdmy.nl

Meer weten? Bel met Ingmar of Dion op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.eu. Op www.werkenbijakd.nl en www.career.akd.eu vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up