Al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op diverse disciplines en expertise in verschillende specifieke branches, zijn wij niet alleen bij uitstek het kantoor voor de ondernemer, maar ook voor jou! Want bij Van Iersel Luchtman staan wij naast elkaar. Wij maken optimaal gebruik van elkaars kennis en worden daarbij gedreven door hetzelfde doel. Zo zijn niet alleen de uitdagingen en kansen van onze cliënten ook onze uitdagingen en kansen. Maar ook jouw verwachtingen liggen in lijn met die van ons. We zeggen dan ook niet voor niets, Van Iersel Luchtman & Jij.

1957

Ons kantoor stamt uit 1957. In dat jaar begon Michèl Hennekam een eigen kantoor. Na diverse naamwisselingen en een flinke groei, kreeg ons kantoor in 1998 de naam van de partners Herman van Iersel en Leo Luchtman. En die naam hanteren we nog steeds vol trots. Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van het juridische netwerk IUROPE. Hierdoor behartigen we ook de belangen van onze cliënten in het buitenland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. Wij zijn een team van samenwerkende advocaten die naast onze cliënten staan.

Full Service

Bij Van Iersel Luchtman Advocaten leveren we ondernemingen een full service juridische dienstverlening van hoge kwaliteit gericht op een tiental rechtsgebieden. Naast deze deskundigheid zijn wij tevens gespecialiseerd in diverse branches. Door deze expertise weten we precies wat er binnen deze sectoren speelt. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat zijn cliënt dagelijks bezighoudt.

Nieuw talent

Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuw talent. Ben jij professioneel, integer maar ook benaderbaar, energiek en sta je met beide benen op de grond? Heb je daarnaast een gezonde passie voor het vak en hecht je waarde aan een goede verhouding tussen werk en privé? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagemogelijkheden

Of je nu als student-stagiair of advocaat-stagiair bij ons aan de slag gaat, wij staan naast je. Gedurende je gehele stageperiode. Op ons kantoor in Breda of ’s-Hertogenbosch. In alle gevallen word je actief begeleid door een ervaren advocaat. Naast ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken, zal je ook diverse zittingen mogen bijwonen. Benieuwd hoe enkele van jouw voorgangers hun stage hebben ervaren? Klik dan hier!

Contact

Kom jij graag naast ons en onze cliënten staan? Kijk dan op www.vil.nl/vacatures en/of neem contact op met Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl).

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up