DE NIEUWE STANDAARD IN JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Wij zijn Van Benthem & Keulen: het kantoor dat innoveert in de traditionele sector van juridische dienstverlening. Dat opvalt, simpelweg door juridische topkwaliteit te koppelen aan kennisdeling. Voor Van Benthem & Keulen is juridische expertise alleen niet genoeg. Wij zijn die meedenkende partner die eerst goed naar haar cliënten luistert, dan doorvraagt en pas daarna adviseert. Open, pragmatisch en oplossingsgericht. Want vooraanstaand kunnen wij pas zijn wanneer wij de specifieke business door en door kennen. Wanneer we thuis zijn in de specifieke regels en conventies van de sector en precies weten hoe op te treden in het werkveld van onze cliënten. Sommige cliënten noemen dat verfrissend. Wij noemen het een wezenlijk kenmerk van onze identiteit. We kunnen én willen simpelweg niet anders.

DE NIEUWE STANDAARD AL BIJNA 80 JAAR

In de bijna tachtig jaar na onze oprichting zijn wij Utrecht altijd trouw gebleven, om vanuit het hart van Nederland het hele land te kunnen bedienen. Wij hebben een sterke cultuur, zijn wars van nodeloze opsmuk en zijn vastberaden om voortdurend te verbeteren. Van Benthem & Keulen gelooft in een multidisciplinaire aanpak en korte lijnen. Specialisten uit de diverse expertisegebieden schakelen net zo snel met elkaar als met de cliënt. Want alleen een intensieve samenwerking en persoonlijk contact maken een partnership succesvol.

INNOVATIE

Dankzij Legal Tech maken wij onze dienstverlening op uiteenlopende manieren toegankelijk voor onze cliënten. Daarmee kunnen wij kennis beter ontsluiten en ondersteunen wij cliënten bij de automatisering van de dagelijkse juridische werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn de VBK Transitie App (waarmee direct een transitievergoeding wordt berekent) en de Litigation Valuator waarmee wij onze cliënten. Voor beide tools hebben wij de prestigieuze Computable Award gewonnen.

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE DIALOOG 

Wij staan met beide benen in de samenleving en verdiepen ons constant in onze omgeving en de markt van onze cliënten. Daarbij worden wij bijgestaan door een Raad van Advies, bestaande uit General Counsel van de top van het bedrijfsleven, een Legal Tech-specialist en een specialist in diensteninnovatie.

Ook met studenten zijn wij continu in dialoog. Doordat wij studenten stageplekken bieden en daarnaast masterstudenten in dienst hebben als juridische medewerker weten wij goed wat er onder studenten leeft en zoeken wij de permanente dialoog. Ook geven diverse advocaten van ons kantoor colleges en workshop en organiseren wij jaarlijks de Meesterdagen.

VAN BENTHEM & KEULEN: DE FEITEN

·       Permanente positie in de top 25 van grootste kantoren van Nederland.

·       Winnaar van 2 COMPUTABLE AWARDS (in 2016 en 2018): voor de VBK Transitie App en de Litigation Valuator.

·       Meer dan 1.000 RELATIES bezoeken jaarlijks onze seminars en workshops.

·       Het enige kantoor in de TOP 50 waarvan de omzet sinds 2011 jaarlijks structureel groeit.

·       Nummer 2 in MT1000 “beste dienstverleners 2018” in de categorie: advocatuur en notariaat!

·       Actief lid van SCG LEGAL Een wereldwijd netwerk van 148 zelfstandige advocatenkantoren in 82 landen.

·       BREDE KLANTENPORTEFEUILLE Focus op grote en middelgrote ondernemingen, overheden en instellingen.

·       GESPECIALISEERD in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up