Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt.

Onze servicegebieden

Onze expertise is heel breed. Wij focussen ons op de rechtsgebieden waarmee ondernemers het meest te maken hebben. Maar we zijn geen generalisten. Integendeel: we zijn juist superspecialisten op elk gebied. Onze juridische expertise is verdeeld over de volgende servicegebieden:

 • Arbeid
 • Bouw
 • Huur en onroerend goed
 • Privacy, IE en ICT
 • Omgeving en overheid
 • Ondernemen
 • Onderwijs

 

Het betere teamwork

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen vaak bij elkaar binnen en werken in teams samen waarin we de expertise van meerdere servicegebieden bundelen. Zo kunnen we veel van elkaar leren en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij ons gaat werk en plezier hand in hand. We zijn ons er continu bewust van voor wie we dit doen: onze klanten.

Samen vormen we een mooie mix van jongen ervaren. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. We streven ernaar om collega’s te laten uitblinken door hen te stimuleren aan de slag te gaan met dingen waar ze goed in zijn, maar ook met dingen die ze leuk vinden om te doen. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want samen actief zijn werkt beter.

Leuke kantooractiviteiten

Zien we jou straks ook op onze vrijmibi? Of wat dacht je van het kantoorfeest met cabaret? Verder organiseren we voor alle collega’s o.a. bowlen, karten, een gezellig sinterklaasfeest, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, het teamuitje en een jaarlijkse skitrip. Genoeg te beleven dus!

Kantoorbrede student-stage

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde student-stagiaires. Ben jij een gedreven universitaire student Nederlands Recht en zit je minimaal in het derde studiejaar? Kom dan bij ons stage lopen en maak kennis met de diverse servicegebieden van ons kantoor. Voor meer informatie over deze kantoorbrede student-stage bezoek pvdb.nl/werken-bij-pvdb.

Enkele redenen waarom deze stage iets voor jou is:

 • Je bent enthousiast over je rechtenstudie en wilt je nu graag breed oriënteren binnen de advocatuur.
 • Je wilt zelf ervaren hoe het werk en leven van een advocaat-stagiair(e) eruitziet.
 • Je bent niet op je mondje gevallen maar hebt tegelijkertijd een goed gevoel voor organisatiesensitiviteit.
 • Je wilt graag écht betrokken worden bij een dossier en daarin het verschil kunnen maken.
 • Je wilt graag actief onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch en sociaal kantoor.

 

Oriënterend gesprek

Heb je behoefte om je wat meer te oriënteren voordat je stage gaat lopen? Het is ook mogelijk om een kennismakingsgesprek aan te gaan met een van onze advocaten zodat je een beter beeld kunt vormen over een bepaald rechtsgebied, de advocatuur in zijn geheel en ons kantoor. Als dit je aanspreekt, neem dan contact op via hr@pvdb.nl.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up