Ploum is een echt Rotterdams, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor gevestigd aan de Blaak. Ploum wil met haar betrokkenheid, servicegerichtheid en pragmatische aanpak naadloos aansluiten op de gedrevenheid en de ambities van nationale en internationale ondernemingen met als uitgangspunt ‘begrijpen wast ons verbindt’. Wij helpen ondernemers om voorop te blijven lopen en te blijven groeien. Wij werken met ruim 110 bevlogen medewerkers aan toekomstbestendige partnerships met onze klanten. Bij Ploum proberen wij écht het verschil te maken; de klant voelt dat en merkt het aan de resultaten die geboekt worden.

Al onze advocaten en notarissen volgen doorlopend cursussen op het gebied van vakontwikkelingen en vaardigheden via de inhouse ‘Ploum Academy’. Ervaren medewerkers specialiseren zich door het volgen van een postdoctorale opleiding aan de Grotius Academie .

Stage lopen?
Wij hebben mooie praktijken met interessante zaken voor jou om mee te lopen en kennis op te doen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ondernemerschap in zich hebben, gedreven zijn en hun kennis willen vergroten en delen. Je kunt goed samenwerken en streeft ernaar om complexe juridische vraagstukken op te lossen voor nationale en internationale cliënten.

Ploum is goed vertegenwoordigd in de sectoren energie, vastgoed, haven en logistiek, technologie en zorg. Wij hebben specialisten op onder andere de volgende gebieden:

Arbeidsverhoudingen en medezeggenschap | Bestuursrecht | Bouwrecht | Commerciële contracten | Faillissementen en insolventie | Fusies en overnames | Intellectuele Eigendom | IT & Privacy | Mededinging | Notariaat | Omgevingsrecht | Ondernemingsrecht | Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht

Klinkt interessant?
Als B3- of masterstudent Rechten kun je bij ons een studentstage volgen. Tijdens deze stage werk je op een sectie en draai je mee in de dagelijkse praktijk: je bereidt processtukken of aktes voor, beantwoordt rechtsvragen en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Je zal ook aanwezig zijn bij zittingen en afspraken met cliënten. Verder doe je mee met de informele activiteiten van kantoor. Zie werkenbijploum.nl.

Nader kennismaken met Ploum?
Bezoek onze stand tijdens de bedrijvendag en spreek hier met onze collega’s! Lijkt het je ook leuk om een kijkje te nemen op ons kantoor? Dat kan! Ploum organiseert elke laatste donderdag van de maand een kennismakingslunch. Tijdens de lunch schuif je aan bij onze advocaten en notarissen. Zo kun je informeel kennis maken en al je vragen stellen. Aanmelden kan via werkenbijploum.nl/evenementen.

Meer weten over ons kantoor?
Kijk op ploum.nl of werkenbijploum.nl voor meer informatie en evenementen. Volg ons ook op Facebook (werken bij Ploum).

Contact:
Voor vragen of meer informatie over solliciteren, stages of de kennismakingslunch bel of mail Kim van Beest, medewerker HR/recruiter via +31 610935283 of k.vanbeest@ploum.nl.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up