Wij zijn Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Apeldoorn, Arnhem, Utrecht en Zwolle werken 100 specialisten voor cliënten. Wij bedienen cliënten in het hele land, zijn thuis in Europa en bovendien wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGLaw netwerk. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stimuleert niet alleen je persoonlijke ontwikkeling maar stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij “partner in business” voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren:

  • – Food & Agri
  • – Handel & Industrie
  • – Onderwijs
  • – Overheid
  • – Zorg


Werken bij Nysingh
Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief  hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen. We willen dan ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk hebben wij zelf ook onze ideeën over wat zorgt voor goede prestaties: inhoudelijk uitdagend werk en een professionele maar informele werksfeer. Daar zorgen we dan ook voor!

Kom een kijkje nemen
We nodigen je graag uit om te ervaren hoe het is om bij Nysingh te werken. Als student- stagiaire krijg in een periode van zes tot acht weken opdrachten vanuit het hele kantoor. Je  wordt ingedeeld bij een advocaat of notaris op de kamer en wisselt op de helft van plek en sectie. Geef vooral je voorkeuren aan qua locatie en sectie. Hier houden we graag rekening mee.

Met een proactieve houding kun je richting geven aan je stageperiode. Zo bepaal jij of en hoe vaak je meegaat naar zittingen en kun je nadruk leggen op je verbeterpunten. Ook zien we je graag op onze kantooruitjes, borrels en andere nevenactiviteiten. Kortom, een leerzame stage verpakt in een paar weken!

Maar ook als je nog niet toe bent aan je stage of gewoon meer wilt weten over Nysingh staan wij je met plezier te woord.

Lees hier de ervaringen van onze student-stagiaires.

Wij vertellen je graag meer
Voor al jouw vragen over studentstages en vacatures kan je terecht bij Jacob Saïd. Je vindt onze actuele vacatures op www.werkenbijnysingh.nl. Ook als jouw vacature er niet tussen staat komen we graag met jou in contact. Overtuig ons met je (open) sollicitatie van je kwaliteiten, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.
Sfeer proeven en direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up