Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2020

BEDRIJVENDAGCOMMISSIE 2020

Remi Boekhorst
Voorzitter

Jasper Boiten
Secretaris / Penningmeester

Janco van Kooij
Commissaris Public Relations

Sona Amanzada
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Hilde Boogaard
Commissaris Programma en Gesprekkendag

Ernst Braakman
Commissaris Promotie

Maaike Meeuwsen
Commissaris Promotie

NIEUWE COMMISSIE GEZOCHT

De Utrechtse Bedrijvendag wordt jaarlijks voor en door studenten georganiseerd. Dit jaar hadden wij als Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2020 de eer om deze dag te mogen organiseren. Het organiseren van deze dag is een geweldige ervaring, met veel leuke en mooie momenten. Lijkt het jou leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de organisatie van een leerzaam en groot project? Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een hechte commissie? Wil jij het stokje van ons overnemen door een plekje te bemachtigen in de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2021? Geef je dan op door een korte motivatie en je cv te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Houd de ledenmail en de website van de JSVU in de gaten voor de uiterste datum van opgave. Voor deze commissie moet je minimaal in het tweede jaar van je studie zitten.

Beste lezer,

Rond mei vorig jaar werden mijn commissieleden en ik gebeld met de mededeling dat wij plaats mochten nemen in de Utrechtse Bedrijvendagcommissie van de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht. Nooit had ik verwacht dat wij, als commissie, zo’n hechte groep konden worden in deze korte tijd. Een escape room, de Kneus en zelfs de Katjeskelder waren niet veilig voor ons.

Het feit dat wij dit prachtige evenement mogen organiseren, maakt het natuurlijk allemaal nog mooier. De Utrechtse Bedrijvendag is de uitgelezen mogelijkheid voor juridische studenten om in contact te komen met hun mogelijke toekomstige werkgever. Deze dag is in het leven geroepen om studenten de mogelijkheid te bieden om zich te oriënteren, een eerste contact met een kantoor te leggen of juist die felbegeerde stage binnen te slepen.

Het thema sluit hier dan ook naadloos op aan, namelijk: The Road to Your Future. Hiermee willen wij benadrukken dat je jouw toekomst en jouw succes voor een deel in je eigen hand hebt. De weg daar naartoe kan echter allerlei vormen aannemen en er zijn zoveel opties binnen het juridische vakgebied dat het voor een student soms erg moeilijk kan zijn om door de bomen het bos te zien. Wij willen, als commissie namens de JSVU, het jullie een stukje gemakkelijker maken om je weg te vinden tussen al deze bomen en het zo mogelijk maken om jouw eigen pad te bewandelen.

Wij hebben deze dag natuurlijk niet alleen kunnen organiseren en ik wil deze mogelijkheid dan ook aangrijpen om mijn dank uit te spreken tegenover een aantal personen. Allereerst verdient het 52e bestuur van de JSVU enorm veel dank voor hun onvoorwaardelijke steun in alles wat wij hebben gedaan. Onze begeleiders Twan Hamers en Rens van den Nieuwenhuizen verdienen daarbij een speciale benoeming, evenals hun voorgangers Robin Venema en Nelly Wisse. Daarnaast wil ik Frans Storm bedanken voor zijn adviezen en het onderhouden van contact met de sprekers. Tjeerd Corjanus verdient lof voor de vormgeving van onze website en natuurlijk deze bundel. Uiteraard wil ik ook alle kantoren, bedrijven en instellingen bedanken voor hun medewerking en inzet om deze dag te kunnen realiseren.

Graag wil ik ook vanuit mij persoonlijk de rest van mijn commissie bedanken voor de ontzettend leuke tijd die ik met jullie heb mogen beleven en voor alle inzet en moeite die jullie in deze dag hebben gestoken.

Als laatste wil ik graag jou bedanken als deelnemer. Zonder jou zou er geen Utrechtse Bedrijvendag kunnen bestaan. We zien je dan ook graag op vrijdag 6 maart op de Utrechtse Bedrijvendag 2020 en op vrijdag 27 maart op de Individuele Gesprekkendag 2020. Wij gaan ervan uit dat deze dagen een groot succes worden en dat jij de juiste afslag op jouw weg naar de toekomst kunt gaan nemen.

Namens de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2020,

Janco van Kooij
Commissaris Public Relations van de Utrechtse Bedrijvendagcommissie 2020

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up