Linklaters in Amsterdam
Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en we zijn vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door 40 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen op ons kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn we actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Student-stage 
We verwelkomen graag studenten voor een voltijdse student-stage gedurende twee maanden. Een stage is een uitgelezen kans om ons kantoor beter te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk iets voor jou is. Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van de vele sociale activiteiten. Een student-stage beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Global Summer Students’ Programme 
Ieder jaar in augustus organiseren wij het Global Summer Students’ Programme voor studenten uit de hele wereld, bestaande uit een programma van twee weken op ons hoofdkantoor in Londen in combinatie met een student-stage op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens deze twee weken ervaar je hoe het is om te werken in een internationale omgeving met mensen uit verschillende landen en jurisdicties en maak je kennis met ons kantoor, onze cultuur en de baanbrekende deals. Daarnaast is er een uitgebreid sociaal programma waarin je elkaar beter leert kennen.

Student medewerker 
De andere manier om een compleet beeld te krijgen van werken bij Linklaters is door bij ons parttime te komen werken als student medewerker gedurende 3-6 maanden tijdens je master. Bij Linklaters zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die bewust kiezen voor werken bij een internationaal kantoor. Je hebt dan ook al eerder stage gelopen en kennis gemaakt met de advocatuur. Je wordt betrokken in al onze professionele activiteiten en krijgt een goede kijk op onze kantoor cultuur. Ook deze ervaring beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Procedure 
Voor zowel de student-stage, het Global Summer Students’ Programme als het student medewerkerschap bestaat de eerste ronde uit een assessment. Dit assessment bestaat uit twee persoonlijkheidsvragenlijsten en vier analytische testen. Gevolgd door een tweede ronde, die bestaat uit een gesprek met HR en een ervaren advocaat.

Ben je geïnteresseerd in een student-stage, student medewerkerschap of in het Global Summer Students’ Programme? Kijk dan op onze website: careers.linklaters.com of neem contact op met Aukje Belt (HR Advisor) via nlrecruitment@linklaters.com of bel naar 020 – 799 62 00.

Kind regards,
Human Resources

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up