Als je ervoor kiest om bij KienhuisHoving te werken of er je stage te volbrengen, kom je bij een volwassen en ambitieus kantoor van formaat.

Je combineert daarmee het beste van twee werelden. Je krijgt alle ruimte om professioneel te groeien, te leren én een positie te verwerven. Tegelijkertijd beland je in een werk- en woonomgeving die stimuleert, vermaakt én ontspant. Want hadden we al verteld dat KienhuisHoving standplaats Twente heeft?

Eerst het werk
Niet bij alle grote kantoren krijg je als junior direct de volle mep verantwoordelijkheid. Bij KienhuisHoving wel. We hebben boeiende zaken voor aansprekende klanten en daarin draai je volwaardig mee. Bewijs jezelf en je krijgt de kans een eigen praktijk op te bouwen. Want het gaat ons niet om leeftijd, maar om kwaliteit. Het ver- wondert dan ook niet dat je bij KienhuisHoving jonge mensen kunt aantreffen, die met stip stijgen op de ‘corporate ladder’. Laten we eerlijk zijn: dat vraagt wel om hard werken. Maar nooit voor de vorm, altijd voor de inhoud. En zeg nou zelf, daar is toch niks mis mee?

Keuze voor je kiezen
Eén van de redenen dat KienhuisHoving zo succesvol is, is dat we een echt breed kantoor zijn. Advocatuur en notariaat werken nauw samen waar hun zaken raakvlakken hebben. Dat verrijkt je blik én het maakt de service aan je cliënten mooi compleet. Mooi compleet is ook het scala aan vakgebieden dat KienhuisHoving heeft. Onze specialismen zijn: ambtenarenrecht, arbeidsrecht, banking & finance, bestuursrecht, bouw- en aanbestedingsrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, gezondheidsrecht, huurrecht, insolventierecht, intellectuele eigendom, ICT-recht & privacy, mededingingsrecht, medezeggenschapsrecht, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, onroerendgoedrecht, pensioenrecht, personen- en familierecht, sportrecht en transport & logistiek. Enfin, als je meer wilt weten over onze specialismen lees je dat wel op onze website. De boodschap is, dat talent bij KienhuisHoving altijd zijn plek vindt!

Na het werk
Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op kantoor vind je dat in onze bar, misschien wel de bruinste kroeg van het oosten. En je merkt het aan de activiteiten die de LOL- commissie organiseert. Jonge enthousiaste collega’s, die de meest woeste plannen van de grond trekken. Maar, het is niet íedere middag na het werk raak. Daarvoor vind je genoeg gezelligheid in studentenstad Enschede. Uitgaan, terrasjes en restaurants, bioscoop en theater, voor een beetje bruisend centrum hoef je echt niet naar de randstad. En dat je in de stad, maar zeker ook op het Twentse platteland, een stuk relaxter woont dan in de randstad maakt het plezier alleen maar groter, toch?

Bovendien beschikken wij over een ingericht appartement, gelegen op het terrein van de Universiteit Twente, op 15 minuten loopafstand van ons kantoor en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Gedurende de stage kun je kosteloos gebruik maken van het appartement.

Meer weten?
Natuurlijk kijk je op www.kienhuishoving.nl
En vind je daar een vakgebied dat je aanstaat, bel dan gerust met één van de collega’s die daarbij vermeld staat. Ze leiden je graag rond en vertellen je alles over kantoor en carrière. En de kroeg, niet te vergeten…

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up