Een cultuur van betekenis

Van de maan af gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Als advocatenkantoor werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van je klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en voegt extra betekenis toe aan het werk dat je voor je cliënten doet.

Over jouw nieuwe werkplek

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 110 advocaten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven, werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de founders vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk zijn in alle adviezen en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving: zo werken wij nog steeds. Het heeft een open, vriendelijke en informele cultuur gecreëerd, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen leven en werk. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré.

Kom kennismaken

Wij zijn altijd op zoek naar goede advocaten, zowel op stagiair- als op medewerkersniveau. Ben je een juridisch talent met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen en beheers je het Nederlands en Engels uitstekend? Kom dan vooral eens kennismaken, want we snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Kom bijvoorbeeld een keer naar een oriënterende lunch en praat met een advocaat die werkzaam is binnen de sectie van jouw interesse. Ook één van onze In-housedagen is een perfecte manier om ons te leren kennen.

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten, of beter nog: wil je meteen solliciteren? Neem dan contact op met Max Pieter Dijkstra, onze corporate recruiter via maxpieter.dijkstra@kvdl.com of 06-25218810.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up