Wie zijn wij?
Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van meer dan 2100 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van onze vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Carrièregroei en opleidingen
We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau kunt werken.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law
HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Je kunt een student-stage lopen op één van onze kantoren (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Den Haag), deelnemen aan een Inhousedag of onze jaarlijkse Masterclass naar ons kantoor in New York. Ga vooral naar onze website voor een overzicht van alle activiteiten en om te solliciteren voor bijvoorbeeld een stageplek.

Kom je ook zaken doen?
Vragen? Neem contact op met onze Recruiter, Josephine Marres, via:
06 212 511 91 of via josephine.marres@hvglaw.nl

www.werkenbijhvglaw.nl

Actief in branche: Advocatuur en Notariaat
Aantal medewerkers: 150 Advocaten en Notarissen
Vestigingen: 5 in Nederland, 3 in de V.S.
Mogelijkheden voor studenten: Masterclass New York, student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen. Kijk op www.werkenbijhvglaw.nl voor alle mogelijkheden.

Vragen? Neem contact op met onze recruiter:
Josephine Marres
josephine.marres@hvglaw.nl
+316 212 511 91

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up