Wij zijn EIFFEL, al meer dan 25 jaar strategisch partner in de wereld van legal, finance en process. De slimme doeners en de pragmatische denkers. Human Powered en Data Driven. Wij geloven namelijk dat de beste oplossingen ontstaan op het snijvlak van data en talent. Met de mentaliteit van topsporters als dagelijkse inspiratiebron. Wij vertrekken pas als we het afgesproken resultaat hebben behaald. Of, veel liever nog, overtreffen.

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we bij EIFFEL geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar experts die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

Carrière mogelijkheden voor studenten/ beginners

Aan studenten bieden we afstudeerstages op het gebied van juridische, financiële en procesmatige wereld. Samen zoeken we een geschikte en interessant onderwerp voor het schrijven van je thesis. Natuurlijk bieden we je de nodige begeleiding en helpen je waar we kunnen om er zeker van te zijn dat je een fatsoenlijk afstudeerscriptie onderzoek doet.

Na afstuderen bieden we een uitdagende traineeship waar je zult leren hoe je als consultant kunt werken. Daarnaast zul je je focussen op je persoonlijke ontwikkeling. Aan de ene kant ontwikkel je je ‘soft skills’ zoals presentatievaardigheden en communicatievaardigheden. Aan de andere kant zul je je professionele kennis op juridische, financiële en procesmatige wereld verbeteren. Na elke soft skill training eindigen we de dag met een mountainbike clinic, een yogaklas of een workshop over gezond eten om de andere trainees op een informele manier te leren kennen.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up