UITGESPROKEN ONDERNEMEND

Omdat we bij Dommerholt Advocaten de business van ons klanten begrijpen en kennen, kunnen we snel en efficiënt de juridische vraagstukken van onze klanten oplossen. Onze oplossingen zijn pragmatisch, creatief en efficiënt. We regelen de zaak waar het kan en procederen waar het moet. Dat waarderen onze klanten en daarom komen ze bij ons terug. Onze advocaten werken verspreid over 3 vestigingen in Noordoost-Nederland waardoor we steeds dichtbij de klant opereren.

UITGESPROKEN WERKGEVER

Bij ons is je baan meer dan alleen het werk. De sfeer bij Dommerholt Advocaten kenmerkt zich als laagdrempelig, we lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren. We zijn no-nonsense en hebben oog en oor voor elkaar. We zijn betrokken bij elkaar en dat zorgt ervoor dat we elkaar en elkaars kwaliteiten kennen. Wij vinden opleiding en ontwikkeling van jouw vakkennis en -kunde belangrijk, maar net zo belangrijk vinden wij het bieden van ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

UITGESPROKEN ORIËNTATIE 

Regelmatig bieden wij studenten de kans om bij ons een kijkje in de keuken te nemen om kennis te maken het leven als advocaat. In een werkstage geven we je de kans om het vak in de praktijk te ontdekken. Het is geen eenrichtingsverkeer, je krijgt genoeg kansen, maar die moet je ook zelf pakken. De stages duren 6-8 weken.

UITGESPROKEN JIJ

Je kunt ons regelmatig vinden op evenementen die georganiseerd worden voor rechtenstudenten. Zo zijn we, naast de Bedrijvendag in Utrecht, ook met een enthousiast team aanwezig bij de BID in Groningen op de banenmarkt. Voor vragen kun je gerust contact opnemen met een van onze advocaat-stagiairs of met een collega van HR. Denk je dat jij past bij Dommerholt Advocaten en wil je graag een student-stage lopen of solliciteren naar de functie van advocaat-stagiair, kijk dan op onze site www.werkenbijdommerholt.nl hoe je met ons in contact kan komen!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up