Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van de toekomst?

Dentons in Amsterdam is onderdeel van het grootste advocatenkantoor ter wereld. Dentons biedt een aantrekkelijk nieuw en internationaal perspectief voor al onze collega’s en cliënten.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is onze polycentrische benadering: we hebben geen wereldwijd hoofkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur waarin je kan groeien en carrière kunt maken. In Nederland bestaat deze cultuur uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, fanatieke sportteams, een jaarlijkse ski-trip, een kerstfeest en nog veel meer.

Dentons staat voor diversiteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan.

Op het gebied van innovatie maakt Dentons gebruik van geavanceerde technologieën die belangrijk zijn voor de toekomst van de advocatuur. In vergelijking met andere professionele dienstverleners, heeft de advocatuur nog niet alle vruchten geplukt op het gebied van technologische ontwikkelingen. Bij Dentons brengen we daar verandering in. Dat is de reden dat wij het platform NextLaw Labs hebben gecreëerd, een wereldwijd initiatief gefocust op het ontwikkelen, implementeren en investeren in nieuwe technologieën en processen om de advocatuur wereldwijd te veranderen.

Werken bij Dentons

Wij bieden jaarlijks aan onlangs afgestudeerde rechtenstudenten een plaats aan als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris. Wij geloven niet in een stageperiode als ‘proefperiode’. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien. Een functiewissel is bij ons optioneel. Onze beloningsstructuur is er dan ook op gericht om enthousiaste en gemotiveerde talenten aan te trekken en te behouden.

Student-stage

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op één van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons twee maanden. Wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast doe je juridische ervaring op door mee te werken in de praktijk. Naast de student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden als werkstudent.

Solliciteren

Bij de selectie kijken wij niet alleen naar studieresultaten, maar letten we vooral ook op jouw persoonlijkheid en commerciële vaardigheden.  We zoeken ambitieuze, creatieve, enthousiaste advocaten, fiscalisten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen en met ons willen bouwen aan het advocatenkantoor van de toekomst. En vooral: mensen die zichzelf zijn. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons? Neem dan contact op  met een van onze recruiters via 020-7953032 of recruitment.amsterdam@dentons.com.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up