De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen.

Oriënteren
Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is een studentstage te lopen. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) en je draait dan acht weken volledig mee. Er zijn ook mogelijkheden om stage te lopen bij ons kantoor in Brussel, New York, Shanghai of Singapore. Je kunt een tijdje als studerend medewerker bij De Brauw werken, of meedoen aan een van onze Business Courses. Zo’n business course is niet alleen een sociaal evenement, maar je leert er ook echt van. En je kunt ons natuurlijk ook ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land.

De Brauwerij
De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”.

Na de Brauwerij
Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Frankfurt, Londen, New York, Shanghai of Singapore. En regelmatig worden kantoorgenoten gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland.

Contact met recruitment
Wij willen graag met je kennismaken! Bel of mail met Sophia Schumacher (020-577 1612), Sophia Schumacher@debrauw.com. En kijk vooral op www.careersatdebrauw.com.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up