Wijn & Stael Advocaten is een ambitieus, maatschappelijk betrokken kantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht en M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. In Nederland en daarbuiten.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en kwaliteit. We gaan voor de belangen van onze cliënten en bieden de cliënt heldere en aansprekende oplossingen. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Verantwoordelijkheid nemen en onszelf ontwikkelen, is daarbij vanzelfsprekend.

Als jonge advocaat draai je gelijk mee en krijg je zaken met een grote eigen verantwoordelijkheid, terwijl je altijd een beroep kunt doen op de ervaren kantoorgenoten. We zijn ervan overtuigd dat de beste oplossingen ontstaan door het samenbrengen van verschillende rechtsgebieden. Daarom leidt Wijn & Stael advocaten op die van verschillende markten thuis zijn. Tijdens je advocatenstage kun je kennismaken met diverse rechtsgebieden en ontdekken welke praktijkgebieden je het meest aanspreken. Onze cultuur is informeel, collegiaal en open. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Verantwoordelijkheid nemen en onszelf ontwikkelen, is daarbij vanzelfsprekend.

Advocaat worden
Na je studie Rechten begint het eigenlijk pas echt. Daarom besteden we veel aandacht aan de opleiding van onze advocaat-stagiaires. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid en begint meestal op twee secties, zodat je je breed kunt ontwikkelen. Kortom, alles om je loopbaan als advocaat een uitstekende start te geven.

Studentenstage
Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken bij ons kantoor. Je maakt kennis met ons kantoor en onze advocaten, en je ervaart hoe het is om als advocaat te werken. Als student-stagiair woon je zittingen en besprekingen bij. Je doet juridisch inhoudelijk werk en bent welkom op onze kantooractiviteiten. Kortom: in die zes weken ben je één van ons!

Voor meer informatie: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up