Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. We beheersen onze specialismen tot in de puntjes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt.

Onze servicegebieden
We hebben onze juridische expertise verdeeld over de volgende servicegebieden:

·       Arbeid
·       Bouw
·       Huur en onroerend goed
·       Intellectuele eigendom en ICT
·       Omgeving en overheid
·       Ondernemen
·       Onderwijs
·       Privacy

Het betere teamwork
Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van ervaren en nieuw. Ons werk doen we met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Kantoorbrede student-stage
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde student-stagiairs. Ben jij een gedreven universitaire student Nederlands Recht en zit je minimaal in het derde jaar? Kom dan bij ons stage lopen en maak kennis met de diverse servicegebieden van ons kantoor. Voor meer informatie over deze kantoorbrede student-stage bezoek pvdb.nl/werken-bij-pvdb

Oriënterend gesprek
Heb je behoefte om je wat meer te oriënteren voordat je stage gaat lopen? Het is ook mogelijk om een oriënterend gesprek aan te gaan met een van onze advocaten zodat je een beter beeld kunt vormen over een bepaald rechtsgebied, de advocatuur in zijn geheel en ons kantoor. Als dit je aanspreekt neem dan contact op via hr@pvdb.nl.

Contactgegevens
Poelmann van den Broek advocaten
Canisiussingel 19f
6511 TE Nijmegen
T: 024 – 381 08 09
E: hr@pvdb.nl
www.pvdb.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up