Ons kantoor
Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor. Wij hebben meer dan 4.000 advocaten en 60 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties: Banking, Corporate, Employment, Energy, Infrastructure, Litigation and Dispute Resolution, Notarial Services en Tax.

Starters
Als advocaat-stagiaire, fiscaal-stagiaire of kandiaat-notaris draai je mee in internationale transacties. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe zaken. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en internationaal niveau. Naast de Beroepsopleiding zal ook starten met de Law Firm School. Norton Rose Fulbright heeft zelf twee opleidingen ontwikkeld: de International Academy en de Away Days. Tijdens deze bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je jouw internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten. De opleidingen zijn gericht op jouw (professionele) ontwikkeling!

Studenten
Ben je benieuwd hoe het is om als student-stagiaire twee maanden vijf dagen per week stage te lopen bij een commercieel kantoor? Kom dan met ons kennismaken. Je zal als student-stagiaire bij ons per direct meewerken aan internationale zaken. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken; inclusief trainingen, jurisprudentielunches, kantoorborrels, sportevenementen, feesten, etc.

Solliciteren
Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruiter) via: marlou.vandongen@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 400.

Meer informatie en testimonials vind je op www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up