HOUTHOFF – GOING BEYOND
Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN
Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

JOUW CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken. Hierbij helpen wij jou graag.

KOM KENNISMAKEN
Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij maandelijks een Houthoff Café, meerdere keren per jaar een Houthoff Inhousedag en voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses.

HEB JE VRAGEN?
NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP:

BARBARA VAN DAM
T +31 20 605 62 60 | b.van.dam@houthoff.com

JEROEN BOONZAAIJER
T +31 10 217 2257 | j.boonzaaijer @houthoff.com

JOSEPHINE VAN MEER
T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up