Het verhaal van Holla start in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk.

Hoogstpersoonlijk betekent dat wij de business van onze cliënten kennen. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken wij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die wij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en wij zijn de toekomst.

Voel jij je thuis in een informele, ondernemende omgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat? Dan ben je Holla Advocaten op je plek! Op onze website www.werkenbijholla.nl vind je meer informatie over de functie van advocaat-stagiaire. Wij zijn altijd geïnteresseerd in talentvolle en gedreven nieuwe collega’s. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Stagemogelijkheden
Bij Holla Advocaten werken we altijd samen met student-stagiairs. De algemene praktijkgerichte studentstage duurt 2 maanden en bestaat uit ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken en het bijwonen van zittingen en besprekingen. Je loopt fulltime stage op een van onze vestigingen en je maakt kennis met alle rechtsgebieden. Tijdens je stage ervaar je dat geen dag hetzelfde is en zaken niet altijd lopen zoals je had gepland. Je wordt gedurende je hele stage begeleid door ervaren advocaten die je op weg helpen en samen met jou aan de slag gaan.

Werken bij Holla Advocaten
Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Binnen bij Holla Advocaten volg je in het kader van de Holla Academy regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Ook worden er lunchlezingen gegeven door onze kantoorgenoten van het Wetenschappelijk Bureau. De door de Orde voorgeschreven permanente opleiding is wat ons betreft de basis. Al vele kantoorgenoten gingen je voor in het behalen van de Grotius opleiding. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast de vakinhoudelijke cursussen besteden we veel aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. Zo dragen we bij aan jouw ontwikkeling en groei. Veel persoonlijker wordt het niet!

Contactgegevens
Holla Advocaten
Nina van Wylick
Postbus 396
5201 AJ ‘s-Hertogenbosch
Tel: +31 (0)88 440 24 00
hr@holla.nl

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up