Maak kennis met Dirkzwager legal & tax

Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling in een prettige woon- en werkomgeving.

Dirkzwager legal & tax, topspeler in juridische dienstverlening op hoog niveau. De grootste juridische (ca. 130 juristen) dienstverlener buiten de Randstad. Dat doen we in een fijne omgeving waarbij samenwerking het sleutelwoord is. Wij zijn actief op veel rechtsgebieden en werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden. Gedreven, innovatief en toekomstgericht dat is wat bij ons hoort.

Actief kennis delen
… zit in ons DNA. Dat doen wij samen, iedereen heeft daar een rol in. Bijvoorbeeld door het publiceren van meer dan 1.500 juridische online blogs per jaar. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.dirkzwager.nl. Misschien doe je er wel inspiratie op voor een onderwerp voor een paper of scriptie.

Jouw ontwikkeling staat centraal
Dirkzwager investeert in kennis, daar ben je zelf actief mee bezig en wij ondersteunen ieders ontwikkeling. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Je werkt aan de opbouw van jouw specialisme door een actieve juridische rol te spelen, publicaties te schijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. Dit alles doe je binnen één specifieke sectie. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening. Onze Dirkzwager Academy biedt je de mogelijkheid om je kennis én netwerk te vergroten. Zo borgen we de toekomst van ons kantoor voor klanten én Dirkzwagers.

Onze praktijk ervaren?
We nodigen je graag uit om te beleven hoe het is om bij ons te werken. Tijdens een student-stage kom je erachter wat werken in de praktijk inhoudt en leer je bovendien onze cultuur kennen.
Kijk voor mogelijkheden op www.werkenbijdirkzwager.nl.

Bel (026-353 84 68) of mail recruitment@dirkzwager.nl dan vertelt Loes Vink, onze recruiter, je graag meer als je vragen hebt.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up