Profiel ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

Wereldwijde speler: continu in beweging!
ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG
Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Regelmatig zoekt ARAG startende juridische professionals, maar ook ervaren krachten om haar teams te versterken. Kandidaten die in hun carrière en persoonlijke ontwikkeling willen groeien. Initiatiefrijke personen met een klantgerichte, commerciële en open instelling die het een uitdaging vinden om het beste resultaat te behalen voor onze cliënten. Voor meer informatie: www.ARAG.nl/werkenbij.

Vestigingen

Leusden
ARAG Rechtsbijstand
Kastanjelaan 2, 3833 AN Leusden
Postbus 230, 3830 AE Leusden

T 033 – 43 42 623
F 033 – 43 42 338
www.ARAG.nl

Roermond
‘Het Christoffelhuis’
Lindanusstraat 5, 6041 EC Roermond

Rotterdam
Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam

Amsterdam
Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up